Vivicasa House Rentals
Postbus 37678

1030BH Amsterdam
Tel: 020-3416707
Mail: info@vivicasa.nl

WIE ZIJN WIJ


ViviCasa is de specialist in het verhuren van particuliere woningen in Amsterdam aan woningzoekenden in de vrije sector en expats.

ViviCasa werkt dagelijks met een team van ervaren vastgoedmensen om het aanbod aantrekkelijk en vernieuwend te houden. Ons werkgebied is de gehele randstad, met name de regio Amsterdam. Zowel voor de huurder als voor de verhuurder hanteren wij een hoog service niveau.

Dus wilt U Uw woning in Amsterdam zonder zorgen verhuren? Dan is ViviCasa House Rentals Uw betrouwbare verhuurmakelaar!Huurders


Bekijk ons aanbod van direct beschikbare woningen. Of schrijf u in als woningzoekende en blijf op de hoogte van interessante nieuwe woningen. Wij versturen u een e-mail met woningdetails als de nieuw beschikbare woning voldoet aan uw woonwensen. ViviCasa is uw partner in het vinden van een woning.

Verhuurders

Zonder zorgen uw woning(en) verhuren klinkt misschien te mooi om waar te zijn. ViviCasa garandeert dit u wel! Wij zoeken een geschikte huurder en nemen uw financieel en technisch beheer desgewenst uit handen. Zo geniet u van het rendement van uw belegging, zonder er enig omkijken naar te hebben. Lees alles over wat ViviCasa aan verhuurders biedt.