Vivicasa House Rentals
Postbus 37678

1030BH Amsterdam
Tel: 020-3416707
Mail: info@vivicasa.nl

Expats

Nederland kent een groot tekort aan huurwoningen voor Expats. ViviCasa House Rentals kent de wegen naar goede huisvesting voor deze specifieke doelgroep. Wij staan garant voor een snelle huisvesting voor expats in de door u gewenste regio. ViviCasa House Rentals is voor alle woningzoekenden een betrokken partner!

Omdat ViviCasa House Rentals de belangen van de huurder en verhuurder behartigt spelen wij een cruciale rol in de totstandkoming van huurcontracten. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om snel en concreet te kunnen handelen voor expats of voor hun werkgever.

Zoekt u goede woonruimte, tegen een eerlijke prijs met een persoonlijke service en één aanspreekpunt, dan bent u bij ViviCasa House Rentals aan het juiste adres.

Ons standaard verzorgingsgebied is de Randstad, maar wij zijn uiteraard bereid om ook buiten de Randstad voor u de geschikte woonruimte te vinden. Dat is stap 1 van onze service: wij nemen het zoekwerk uit handen. Vooraf geeft u uw wensen aan waaraan de woning moet voldoen. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij snel en efficient de beschikbare woningen in de gewenste regio.

ViviCasa House Rentals stelt de huurcontracten op, adviseert beide partijen op een eerlijke en transparante manier. Voor expats gaat onze service nog verder. Wij helpen met het op orde maken van alle contracten rondom Gas, Water en Licht en eventueel Telecom.

Natuurlijk begrijpen wij dat het voor expats soms essentieel is om gemeubileerde woningen te betrekken. Dit is voor ons geen bezwaar. Wij kennen de wegen naar kale woonruimte, gestoffeerde woningen en gemeubileerde woningen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het inplannen van een intake. Of schrijf u hier direct in als woningzoekende.